GROEPSFOTO extended 2
news
Let the brand out
2 Mèt 2.0
LTBO logo + diensten Black1

2 Mèt

2.0...

21 jaar ondernemerschap brengt mooie dingen. Leuke klanten, prachtige projecten, vriendschappen, nieuwe zakelijke relaties, heel veel ervaring en ontwikkeling. En juist daarom maken we nu de stap, de stap naar ‘2 Mèt 2.0’. Een bureau met dezelfde focus op kwaliteit, maar met een breder pakket aan diensten, waarmee we voor onze klanten van grotere toegevoegde waarde kunnen zijn.

De nieuwe naam staat al jaren voor de creatieve strategie van vele mooie merken. Het is dus een combinatie van creatieve kracht van 2 bureaus. Of toch niet... Eigenlijk is LTBO een bundeling van 3 bedrijven die hun sporen hebben verdiend in de reclame en media. Deze ervaren alliantie is klaar voor de volgende stap.

Header letthebrandout

LTBO: Full Service Creatief Partnerschap

Communicatie wordt steeds moeilijker voor bedrijven en organisaties. Voorheen had je een product of dienst en nu ben je de trotse eigenaar van een merk. Online aanwezigheid moet goed zijn, je moet relevant zijn op de socials, de branding moet van deze tijd zijn en je duidelijke klantenkring is uiteengevallen in doelgroepen. LTBO is jouw partner voor alle creatieve vraagstukken binnen je organisatie of bedrijf. Kennis delen en samen bouwen. Let the brand out!